
TV-kokk
Ina i Frankrike
Ina i Frankrike 2019
Episode 01 - Hos Benjamin
Jeg har alltid drømt om å spille inn tv-serie i vakre Frankrike. Jeg reiste ned alene i april 2019 for å se hvem som kunne være interessante å besøke og det kjekkeste er å ikke ha avtaler, bare gå kjøkkenveien og si hei. Og det gjorde jeg, Chez Benjamin, en restaurant ute på landet i Provence. Jeg spurte om jeg kunne komme tilbake med filmcrewet fra Vestbris produksjon til høsten. De sa ja med engang og første episoden ble da på et kjøkken i Provence der hovedråvaren er trøffel. En veldig populær restaurant å besøke for kokker og matglade i hele verden. Se episoden her.
Ina i Frankrike 2019
Episode 03 - Vingården
Tilfeldigheter blir ofte bra tv. Jeg skulle på butikken å handle litt til Vestbris og meg. .På nabovingården til huset jeg fikk låne av Margaret Hystad var det en hel gjeng som holdt på å høste inn druer til årets vin, jeg rullet ned vinduet og spurte om det var mulighet for meg og være med å hjelpe i tillegg til å filme og intervjuet litt. De ble med og jeg måtte full fart opp å hente crewet i Vestbris Produksjon. Og her startet andre episode av “Ina i Frankrike” Etter besøket hos Benjamin så kom Prince Felix fra Luxembourg på besøk, han sa vi måtte være med han på vinslottet sitt som ikke var så langt borte, så vi tok Prince Felix med oss i bilen, som for øvrig var fult av klesskift og kamerautstryr og litt mat, men vi ryddet for når prinsen skulle sitte på med oss. Han guidet oss rundt i slottet og vingården sin:) Så det er det jeg sier, tv blir bedre med tilfeldige møter med folk. Se episoden her.
Jul med Ina - 5 sesonger
Jul med Ina 2017
Sesong 1 Episode 01 - Creme brulée
Her er første episode fra første sesongen vi lagde. Jeg starter mitt aller første tv-program med en av mine favorittdesserter, Crème brûlée:) Veldig nervøs og det ble mange klipp, men heldigvis så er jeg sikker på oppskriften og at det smaker godt og da er halve jobben gjort. Lyst på oppskrift, den kommer snart under oppskrifter.
Jul med Ina 2018
Sesong 2 Episode 01 - Dattera til Lothe
Fra jeg gikk i 5. klasse har jeg kjent Lise Lothe, vi gikk på fotball i lag i alle år og i samme klasse på ungdomsskolen. Vi begynte også på kokkeskolen i lag og var sammen der i ett år før jeg reiste til Frankrike og hun reiste senere til Oslo for å jobbe. Kjekt å ha samtale med henne hvorfor hun valgte å komme hjem etter mange år i Oslo og hjelpe pappen Finn med videre drift og få sin egen plass, Dattera til Lothe i Haugesund. Takk for praten og takk for lånet av det fine kjøkkenet Lise:) Se en inspirerende, avslappende episode her.
Jul med Ina 2019
Seson 3 Episode 03 - Rullepølse
Hva er vel jul uten tradisjoner, rullepølse kaller vi dette i min familie, det er lammerull som er ganske så salt og med kun svanger. Den er saltet, tørket og kokt og smaker perfekt på skive med smør og gjerne litt Dijon- sennep på. Og så enkelt og veldig lurt å få utnytte svangene til lammet. Se mer i episoden.
Jul med Ina 2020
Sesong 4 Episode 02 - Blåskjell
Blåskjell er fantastisk godt, det er suuuuper enkelt å lage og en kan til og med lage det på stormkjøkken. Det var veldig kaldt var det når jeg laget disse episodene, så kremet blåskjell smakte ekstra godt da. Har du lyst til å lage blåskjell, men er litt skeptisk, her ser du hvor enkelt det er:)
Jul med Ina 2022
Sesong 5 Episode 02 - Kveite
Vi har ikke all verdens tid i julen, så når Vestbris ringer noen dager før og spør om vi skal lage noen episoder med Jul med Ina er det selvfølgelig veldig kjekt å høre at det er mange som synes det er blitt en tradisjon å se på små snutter på lokal-tv med julemåltider. I denne episoden lager jeg kveite som er så enkelt at alle kan få til. Og så er det faktisk veldig deilig å ha fisk en dag også, spesielt i jula der vi spiser mye kjøtt. Se episoden her
Kirkens bymisjon - Diggimat
Diggimat 2021
Episode 01 - 12
Diggimat er et digitalt matlagingsprogram retten mot barn og unge som vil lære seg å lage mat på en enkel måte. Er det noen unger som gjerne skulle vært på kurs, så har Norske kokkers landsforening noe som heter Mini-Chefs rundt om i hele landet. Ta gjerne kontakt med meg om du vil vite mer. Dette kan jeg anbefale på det sterkeste.
Disse episodene er super enkle til ungdommene i hus. Noen mer franskinspirert enn andre. Se alle episodene på linken under